Hilsen fra ordføreren

Endelig er det VIVIL-leker igjen!

Endelig er det igjen klart for Vivil-lekene – et av de flotteste idrettsarrangementene i Norge.
Den siste helgen i mai samles utøvere fra hele Norge her i Bærum for å treffe hverandre, få nye venner og skape hyggelige minner.

Jeg er stolt av at Bærum er vertskommune år etter år, og det er med glede jeg kan si at Bærum er en kommune som prioriterer idrett og frivillighet høyt.
Det bidrar til å skape mangfold, engasjement og inkludering. Det er viktig i alles liv, og jeg er ekstra stolt av at vi bidrar til å skape aktiviteter for mennesker med tilrettelagte behov.VIVIL-lekene er et arrangement som aldri hadde vært mulig å få til uten frivillig arbeid. Takk til dyktige funksjonærer som hvert år bruker masse tid på å ordne dette flotte arrangementet. Dere gjør en viktig jobb, og vi er veldig takknemlige. Den største belønningen er å se hvor stor glede alle deltakerne får av å være her!

I år kan vi også glede oss til en hyggelig deltakerfest i Thon Hotel Oslofjord. Dette blir helt perfekt for alle som elsker å danse! Rauma Rockeband varmer opp både scene og publikum før Lars&LarsBand får det til å svinge skikkelig. Det blir nok årets beste fest – det er bare å glede seg.Masse lykke til med VIVIL-lekene!

Med vennlig hilsen
Lisbeth Hammer Krog
Ordfører i Bærum