Informasjon

Her har vi samlet alt du trenger å vite.

På denne siden

Informasjon
Adresser
Transport
Kafeteria / kiosk
Toaletter
Sekretariat
Aktiviteter
Førstehjelp
Om Vivil-lekene
Kongelig besøk
Deltakerfesten
Ville Villkorn gleder seg!

Informasjon

Vivil-Lekene har flyttet det meste av sin aktivitet til den nye friidrettsarenaen i Bærum Idrettspark. Svømmestevnet beholder vi i Nadderud svømmehall der vi alltid har vært, mens alle turneringene og alle friidrettsøvelsene nå blir på Rud i Bærum. Vi gleder oss stort, og håper alle våre gjester følger ekstra godt med på informasjon om adresser og oppmøte slik at vi alle finner frem og får en super helg sammen! Informasjonssenteret er lokalisert ved hovedinngangen til Bærum Idrettspark friidrettsstadion, på venstre side. Informasjonssenteret er behjelpelig med de fleste spørsmål i forbindelse med stevnet. Her møter du Mona Strande og hennes gode hjelpere.

Informasjonssenteret selger profileringsartikler for Vivil-lekene. I 2024 kan du også kjøpe pins og medaljer fra tidligere år hvis du mangler noe i samlingen din! Nye tekstiler har vi også.

Informasjon om programmet finner du her

Du kan også heve kontanter. Hvis du har spørsmål i forkant av arrangementet kan du ta kontakt med en av seksjonslederne her

Adresser

Bærum Idrettspark har adresse Hauger Skolevei 36, 1351 Rud

Svømmestevnet fredag : Haukeveien 12, 1357 Bekkestua

Transport

Som arrangør av Vivil-Lekene er vårt mål å sørge for alle transportbehov for våre gjester. Forespørsel om transport under stevnedagene kan rettes til transportansvarlig Jørgen Sætre på telefon 928 24 199. Dette gjelder transport til og fra hotell og Nadderud, til og fra deltakerbanketten for deltakere som bor på Thon Hotell Vettre eller til definerte tog/busstasjoner i nærheten. Vi setter opp hentesteder og tidspunkter for henting og legger ut her på arrangørsidene.

Parkering

Det er mulig å parkere både foran svømmehallen, ved ishallen og foran hovedinngangen ved Bærum idrettspark. Husk å betale parkeringsgebyr dersom du skal stå mer enn 3 timer. Les informasjonen på automat og skilter.

Kafeteria / kiosk

Kafeteria i Nadderudhallen er åpen fredag for servering under svømmestevnet. Vi mottar bestilling på mat for alle tilreisende grupper som kommer fredag. Se eget punkt. Lørdag og søndag har vi servering inne i kafeteria ved håndball/bocciaturneringen og ute blir det grill og kiosk med servering av drikke, burgere, frukt, vafler, kaffe, te, smurte rundstykker, pølser og is. Alle utsalg kan ta imot kontant, bankkort eller vipps betaling.

Se meny for forhåndsbestilling her

Lodd

Vi selger lodd i kioskene våres. I tillegg har vi loddselgere som går rundt og selger, og vi har lynlodd i aktivitetsområdet. Det blir masse flotte premier som vanlig. Hovedpremien blir en ukes ferie på Solgården i Spania!

Toaletter finnes både ved den nye friidrettsstadion og i friidrettshallen. Se arenakart for oversikt.

Sekretariat

Sekretariat ligger i nye bygninger i nordenden av friidrettsstadion. Her finner du uavhentede startnumre, festbilletter, resultatservice og etteranmelding, diplomer og premier og annen type hjelp til øvelsene dine.

Aktiviteter

På Vivil-lekene skal man ha det gøy mellom slagene! Prøv en av våre gøyale aktiviteter for alle og enhver. Du kan prøve deg på pilkast, pinnebrød, kast på blikkbokser, ansiktsmaling, lykkehjul og mye, mye mer.

Førstehjelp

Ved behov kontaktes førstehjelpstasjonen som er opprettet i 1. etg. under sekretariatet. Norsk Folkehjelp stiller med stort mannskap og kompetanse på førstehjelp.

I tillegg har vi sanitetsansvarlig lege til stede hele helgen. Han kan treffes på mobil 958 77 000.

Om Vivil-lekene

Vivil-lekene er et idrettsstevne for utviklingshemmede, uansett funksjonsnivå. Det vil ikke bli foretatt diskvalifikasjoner av deltakere som kommer i skade for å bryte det gjeldende reglement.

Deltakerfesten

Bli med på vår kjempefine deltakerbankett på Thon Hotel Oslofjord. Det blir en superkveld med skikkelig høy partyfaktor! Deltakerfesten er helgens høydepunkt for mange! Så ta med danseskoene og den beste festdrakten du har så blir dette helt heidundranes kveld!

I tillegg byr kvelden på middag, premieutdeling, og nattklubb med disco!

Billetter til deltaker-festen leveres ut hos Mona Strande i informasjonssenteret på lørdag. Det er fremdeles mulig å kjøpe festbilletter hvis du er rask!

Ville Villkorn gleder seg!

Vår kjære maskot Ville Villkorn gleder seg helt vilt! Han vil være med å hoppe, løpe og kaste så godt han klarer! Vil med Ville å trene til Vivil-Lekene i denne lenken