Informasjon

Her har vi samlet alt du trenger å vite.

På denne siden

Informasjon
Adresser
Transport
Kafeteria / kiosk
Toaletter
Sekretariat
Aktiviteter
Førstehjelp
Om Vivil-lekene
Kongelig besøk
Deltakerfesten
Ville Villkorn gleder seg!

Informasjon

Informasjonssenteret er lokalisert ved hovedinngangen til Nadderud stadion. Informasjonssenteret er behjelpelig med de fleste spørsmål i forbindelse med stevnet. Her møter du Mona Strande og hennes gode hjelpere.

Informasjonssenteret selger profileringsartikler for Vivil-lekene.

Du kan også heve kontanter og få utdelt festbilletter i informasjonssenteret. Hvis du har spørsmål i forkant av arrangementet kan du ta kontakt med en av seksjonslederne her.

Informasjonssenteret er lokalisert ved hovedinngangen til Nadderud Stadion, på venstre side.

Informasjon om programmet finner du her

Adresser

Nadderudhallen har adresse Haukeveien 12, 1357 Bekkestua

Nadderud Arena har adresse Haukeveien 11, 1357 Bekkestua

Nadderud stadion har adresse Øygardveien 15, 1357 Bekkestua

Transport

Forespørsel om transport under stevnedagene kan rettes til transportansvarlig Jørgen Sætre på telefon 928 24 199. Dette gjelder transport til og fra hotell og Nadderud eller til definerte tog/busstasjoner i nærheten.

Kafeteria / kiosk

Kafeteria i Nadderudhallen er åpen for servering under hele arrangementet. I Nadderud Arena der håndballturneringen avvikles blir det egen kafeteria søndag. I tillegg henvises det til Stadion servering med grill ved aktivitetssenteret og på baksiden av stadionområdet hvor det selges drikke, frukt, vafler, kaffe, te, smurte rundstykker, pølser og is. Alle utsalg kan ta imot kontant, bankkort eller vipps betaling.

Se kioskmenyen her

Toaletter

Toaletter finnes i begge stadion husene, Nadderudhallen og Nadderud Arena.

Sekretariat

Sekretariatet ligger i 3. etasje i Stabæk Fotballs lokaler. Resultater blir slått opp fortløpende på hovedtavle ved den store lysmasten og ved aktivitetssenteret samt egen tavle i Nadderud Idrettshall for Bocciaturneringen og egen tavle i Nadderud Arena for håndballturneringen.

Aktiviteter

På Vivil-lekene skal man ha det gøy mellom slagene! I vårt aktivitetssenter kan vi garantere at det finnes gøyale aktiviteter for alle og enhver. Du kan prøve deg på pilkast/ballongfotballblink, kast på blikkbokser, ansiktsmaling, volleyball, lykkehjul og mye, mye mer.

Førstehjelp

Ved behov kontaktes førstehjelpstasjonen som er opprettet på banen. Norsk Folkehjelp stiller med stort mannskap og kompetanse på førstehjelp.

I tillegg har vi sanitetsansvarlig lege til stede hele helgen. Han kan treffes på mobil 958 77 000.

Om Vivil-lekene

Vivil-lekene er et idrettsstevne for utviklingshemmede, uansett funksjonsnivå. Det vil ikke bli foretatt diskvalifikasjoner av deltakere som kommer i skade for å bryte det gjeldende reglement.

Kongelig besøk

Vi får besøk av hans majestet kongens garde som skal gjøre en svært populær drilloppvisning for oss under avslutningsseremonien. Velkommen til HMKG.

Deltakerfesten

Deltakerfesten er helgens høydepunkt for mange! I år får vi et gjensyn med bandet Sandra & The Rocketqueens. Denne gangen toner de det litt ned og stiller med frontvokalist Sandra Szabo, og trommis Christian Gathe. De har med seg kassegitarene og litt rytmer, og vil servere norske og internasjonale slagers på rekke og rad, nå i en litt roligere akustisk drakt enn det rockefyrverkeriet vi så i fjor. Men frykt ikke, de lover allsang, dans og høy partyfaktor på denne fantastiske Vivilfesten. Så ta med danseskoene og den beste festdrakten du har så blir dette helt heidundranes kveld!

I tillegg byr kvelden på middag, premieutdeling, og nattklubb med disco!

Billetter til deltaker-festen leveres ut hos Mona Strande i informasjonssenteret på lørdag.

Ville Villkorn gleder seg!

Vår kjære maskot Ville Villkorn gleder seg helt vilt! Han vil være med å hoppe, løpe og kaste så godt han klarer!